Om oss

 

Bridge er en bedriftsmegler med kjernekompetanse innen kjøp og salg av virksomheter.

Oppdragsgiver mottar en skreddersydd tjeneste fra oss som ikke bare fokuserer på å få høyest mulig pris, men også på en positiv prosess og en helhetlig løsning.

I tillegg til bred erfaring knyttet til bedriftsmegling, har vi egne og tilknyttede spesialister som borger for at du som vår kunde får et resultat som er optimalt ut i fra ditt alt-coins.top ståsted.

I vår arbeidsmetodikk fokuserer vi ikke bare på å kartlegge din bedrift for å finne en potensiell kjøper, men også på å optimalisere din virksomhet i forkant av et salg. Samtidig kartlegger vi skatte- og avgiftsmessige forhold for å optimalisere transaksjonen.

Erfaring:
Våre rådgivere kan vise til flere hundre salg av bedrifter og har betydelig erfaring fra ”begge sider av bordet”.
Bransjekunnskap:
Kompetanse innen alle viktige industrier og næringer i Norge.
Nettverk:
Selskapets omfattende forretningsrelasjoner i Norge og internasjonalt øker muligheten for god ”matching” mellom selger og kjøper.
Resultatorientert:
Vi har god businessforståelse og gjennomføringsevne.
Full Service:
Bridge besitter kompetanse innen strategiske og operative prosesser og yter tjenester som verdivurdering, restrukturering og andre tjenester for å optimalisere verdier. Vi samarbeider med ledende jurister og advokater med spesialfelt innen flere virksomhetsområder.

«Vi gjør eierskiftet mulig»